Tel:
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd

Twój niezawodny dostawca naturalnych ekstraktów roślinnych w Chinach!

Dom ProduktyNaturalne składniki kosmetyczne

Cas 84380-01-8 Surowiec kosmetyczny w proszku Alpha Arbutin do wybielania skóry

Cas 84380-01-8 Surowiec kosmetyczny w proszku Alpha Arbutin do wybielania skóry

  • Cas 84380-01-8 Surowiec kosmetyczny w proszku Alpha Arbutin do wybielania skóry
  • Cas 84380-01-8 Surowiec kosmetyczny w proszku Alpha Arbutin do wybielania skóry
Cas 84380-01-8 Surowiec kosmetyczny w proszku Alpha Arbutin do wybielania skóry
Szczegóły Produktu:
Miejsce pochodzenia: CHINY
Nazwa handlowa: Phytocare
Zapłata:
Minimalne zamówienie: Negocjacji
Cena: Negotiation
Szczegóły pakowania: 25 kg / worek
Zasady płatności: L / C, D / A, D / P, T / T, PAYPAL
Możliwość Supply: 1000kg/miesiąc
Kontakt
Szczegółowy opis produktu
Nazwa: Albutryna Nazwa chemiczna: 4-Hydrochinon-alfa-D-glukopiranozyd
Specyfikacja: 99,5% aplikacji: Kosmetyk do wybielania skóry
Gatunek: kosmetyczne Wygląd: Biały drobny proszek
CAS nie.: 84380-01-8
High Light:

kosmetyczny ekstrakt roślinny

,

ekstrakt z centella asiatica

Gatunek / składniki kosmetyczne / Surowiec w proszku Alpha Arbutin Cas 84380-01-8 Do wybielania skóry

Alfa-arbutyna:

Nr CAS: 84380-01-8

Wzór cząsteczkowy: C12H16O7

Masa cząsteczkowa: 272,26

Specyfikacja: ≥ 99,5%

α-arbutin: α-arbutin: (Alpha Arbutin) to nowy rodzaj glukozydu hydrochinonu o

wiązanie α-glukozylowe.


Arbutyna jest komercyjnie stosowana jako środek wybielający skórę w przemyśle kosmetycznym. Działa poprzez konkurencyjne hamowanie enzymu, tyrozynazy, kluczowego enzymu w syntezie melaniny.

W zależności od struktury przestrzennej wiązania glikozydowego między glukozą a hydrochinonem, arbutyna tworzy dwa epimery: alfa arbutyny i beta-bottyny.

Alpha Arbutin jest enzymatycznie syntetyzowany z hydrochinonu i sacharydów w reakcji transglicykozylacji. Do syntezy arbutyny alfa zastosowano różne enzymy aktywne w węglowodanach, takie jak α-amylaza, α-glukozydaza, transglukozydaza, fosforylaza sacharozy i dekstransukleaza. Jest to jeden z najbardziej zaawansowanych składników rozjaśniających skórę dostępnych na rynku.

Ostatnie badania wykazały, że alfa-arbutyna ma 10-krotnie silniejszy efekt hamujący na aktywność tyrozynazy z ludzkich komórek czerniaka złośliwego niż Beta-arbutyna. Wiązanie a-glikozydowe znalezione w alfa-arbutinie zapewnia wyższą stabilność niż forma β występująca w pokrewnej Beta-arbutinie. Co więcej, Alpha-Arbutin prawie nie hamował wzrostu komórek przy 1 mmol / L, podczas gdy Beta-Arbutin hamował go znacząco w tym samym stężeniu. Uważa się zatem, że alfa-arbutin jest skutecznym i bezpiecznym składnikiem kosmetyków. Alpha arbutyna jest bardzo droga. To jedyna wada.

Wybielanie skóry

Arbutyna wykazuje silne właściwości hamujące melaninę i nadaje efekt wybielający na skórze. Uszkodzenia i obrażenia na słońcu lub stany zapalne skóry spowodowane trądzikiem, egzemą lub łuszczycą to dwa główne czynniki powodujące produkcję melaniny na skórze. Arbutyna może zmniejszyć gromadzenie pigmentu poprzez hamowanie produkcji melaniny, która gromadzi się na skórze po utlenianiu tyrozyny. Enzym zwany tyrozynazą jest katalizatorem tej reakcji. Naukowcy odkryli, że arbutyna wykazała działanie hamujące wobec tyrozynazy. Gdy stosuje się miejscowo produkty do pielęgnacji skóry zawierające arbutynę, zasiedlenie tyrozynaza powoduje zmniejszenie melaniny, a tym samym bielszą cerę.

Składniki kosmetyczne w postaci proszku
Nazwa produktu Nr CAS Nazwa produktu
α-arbutyna / 84380-01-8
β-arbutyna / 497-76-7
Ampelopsis grossedentata Extract Dihydromirycetyna 27200-12-0
Wyciąg z korzenia jabłoni i korzeni Flororetin 60-82-2
Ekstrakt z nasion kamelii Saponiny 94333-93-4
Ekstrakt z Centella Asiatica Azjatycki 16830-15-2
Ekstrakt z Centella Asiatica Madecassoside 34540-22-2
Ekstrakt z pestek winogron PAC 84929-27-1
Ekstrakt z pestek winogron Polifenole /
Wyciąg z winogron Resweratrol 501-36-0
Ekstrakt z zielonej herbaty Polifenole 84650-60-2
Ekstrakt z zielonej herbaty EGCG 989-51-5
Ekstrakt z kwiatu wiciokrzewu Kwas chlorogenowy 223749-79-9
Ekstrakt z korzenia lukrecji Glabridin 59870-68-7
Wyciąg z Kory Magnolii Magnolol + Honokiol /
Wyciąg z liści mango Mangiferin 4773-96-0
Wyciąg z liści persimmon Kwas ursolowy 77-52-1
Wyciąg z Kuspidatum Polygonum Resweratrol 501-36-0
Wyciąg z mydła Saponiny 223748-41-2
Wyciąg z Piwonii Paeoniflorin 23180-57-6
Wyciąg z białej wierzby Salicyna 138-52-3

Szczegóły kontaktu
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd

Osoba kontaktowa: Ms. Chen

Tel: +8613704033823

Wyślij zapytanie bezpośrednio do nas
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd
1-22-2, No. 1-31 of Puchang Road, Shenbei New Area, Shenyang city, China
Tel:86--13704033823
Strona mobilna Polityka prywatności | Chiny dobry jakość Proszek ekstrakt roślinny dostawca. © 2017 - 2022 plants-extracts.com. All Rights Reserved.