Tel:
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd

Twój niezawodny dostawca naturalnych ekstraktów roślinnych w Chinach!

Dom ProduktyNaturalne składniki kosmetyczne

Naturalny składnik kosmetyczny Olejek kamelia Oleifera Abel Wyciąg z herbaty Saponiny do emulgatora

Naturalny składnik kosmetyczny Olejek kamelia Oleifera Abel Wyciąg z herbaty Saponiny do emulgatora

  • Naturalny składnik kosmetyczny Olejek kamelia Oleifera Abel Wyciąg z herbaty Saponiny do emulgatora
  • Naturalny składnik kosmetyczny Olejek kamelia Oleifera Abel Wyciąg z herbaty Saponiny do emulgatora
Naturalny składnik kosmetyczny Olejek kamelia Oleifera Abel Wyciąg z herbaty Saponiny do emulgatora
Szczegóły Produktu:
Miejsce pochodzenia: CHINY
Nazwa handlowa: Phytocare
Zapłata:
Minimalne zamówienie: Negocjacji
Cena: Negotiation
Szczegóły pakowania: 25 kg / bęben, 1 kg / worek
Zasady płatności: D / A, D / P, T / T
Możliwość Supply: 2000 kg / miesiąc
Kontakt
Szczegółowy opis produktu
Nazwa botaniczna: Wyciąg z nasion drzewa abelowego Camellia oleifera Część używana: Nasionko
Składnik: Saponina z herbaty Rozpuszczalnik: Etanol i woda
Metoda badania: UV Specyfikacja: 60%, 80%
High Light:

kosmetyczny ekstrakt roślinny

,

ekstrakt z centella asiatica

Natural Cosmetic Ingredient Camellia oleifera Abel Seed Extract Tea Saponiny do emulgatora

Podstawowe informacje o ekstrakcie z nasion kamelii:

Nazwa produktu Ekstrakt z nasion oleistych kamelii
Źródło Kamelia oleifera
Część używana Nasionko
Użyty rozpuszczalnik Etanol i woda
Składnik Saponiny
Nr CAS 94333-93-4
Specyfikacja 60%, 80%
Metoda badania UV
Wygląd Brązowy do jasnożółtego proszku
Wielkość opakowania Bęben 25 kg / węgiel, 1 kg / worek
Okres przydatności do spożycia 2 lata
Kraj pochodzenia Chiny

Aplikacje:

Wprowadzenie:
Herbata saponinowa (należąca do rodziny saponin) jest jednym rodzajem związku glikozydowego, który jest ekstrahowany z nasion kamelii. Jest nie tylko skuteczny w dekontaminacji, spienianiu, emulgowaniu, decentralizacji i nasyceniu, ale także w funkcji zmniejszania stanu zapalnego, łagodzenia bólu i odporności na epifity, który jest szeroko stosowany w żywności, napojach, produktach chemicznych, lekach, pestycydach, gumie, filmach, budownictwie materiały, gaś materiał, produkty do pielęgnacji włosów i tak dalej. Tak więc saponinę z herbaty można również nazwać: środek powierzchniowo czynny, woemulsja, detergent, pestycyd, środek pieniący i środek przeciwdziałający ścieraniu.

Główna funkcja:
1. Emulgator: emulgator parafinowy z herbacianej saponiny (emulgator TS-80) jest szeroko stosowany w przemyśle budowlanym. Ze względu na małą ziarnistość emulsji, stopień wyrównywania i dobrą stabilność, charakter emulsji jest znacznie lepszy niż ogólny emulgator, taki jak: alkilosulfonian sodu, oleinian sodu i oleinian amonu.
2. Detergent: Jest to naturalny niejonowy środek powierzchniowo czynny, nie będący trującym związkiem po enzymolizie, który może uniknąć zanieczyszczania środowiska. Herbata saponinowa to silna dekontaminacja bez ograniczania twardości wody. Bądź szamponem, aby chronić włosy, umyj włosy, wyeliminuj stany zapalne i powstrzymaj swędzenie. Kiedy używa się go jako detergentu do prania tkaniny, wełnianego swetra i tkaniny, posiada nie tylko zdolność oczyszczenia, ale także sprawia, że ​​tkanina jest bezlistna, świeża, jasna i miękka.
3. Piana: przy silnej zdolności pochłaniania dwutlenku węgla, saponina z herbaty może być stosowana nie tylko jako pianka do gumy piankowej w przemyśle gumowym, do gaśnic piankowych w przemyśle ogniowym, ale może również zastępować inny materiał przemysłowy, taki jak stabilizator piany w przemyśle betonowym do odliczania kosztów produkcji, przyspieszania-piany dla zimnego napoju i przemysłu piwowarskiego.
4. Farmaceutyki: z funkcją łagodzenia kaszlu i rozwiewania flegmy, saponina z herbaty może stymulować ludzką błonę śluzową tchawicy, zwiększyć wydzielanie. Może być również stosowany jako emulgator moczopędny i leczniczy.
5. Biologia pestycydów: może być również stosowany jako natura i ekologiczny pestycyd w rolnictwie

Inne wyciągi z roślin:

Źródło roślin Składnik czynny Nr CAS Popularne specyfikacje
Wyciąg z Kory Magnolii Magnolol 528-43-8 90%, 95%, 98%
Wyciąg z Kory Magnolii Honokiol 35354-74-6 90%, 95%, 98%
Wyciąg z liści mango Mangiferin 4773-96-0 90%, 95%
Ekstrakt z kwiatu nagietka Luteina 127-40-2 5% proszku ekstraktu
Ekstrakt z kwiatu nagietka Luteina 127-40-2 5% proszku CWS
Ekstrakt z kwiatu nagietka Luteina 127-40-2 10% estrów Beadlets GF
Ekstrakt z kwiatu nagietka Luteina 127-40-2 Wielkanoc 5% proszku CWS
Ekstrakt z kwiatu nagietka Luteina 127-40-2 20% Zawieszenie oleju
Ekstrakt z nasion ostropestu plamistego Sylimaryna 65666-07-1 60%, 80%, DAB, EP
Ekstrakt z nasion ostropestu plamistego Sylimaryna + Silybin 22888-70-6 90%, 95%, 98%
Ekstrakt z nasion ostropestu plamistego Silybin 65666-07-1 + 22888-70-6 80% UV: Silybin 30%, 35%
Wyciąg z liści persimmon Kwas ursolowy 77-52-1 10%, 50%, 90%, 98%
Wyciąg z Kuspidatum Polygonum Resweratrol 501-36-0 50%, 98%, 99%
Wyciąg z mydła Saponiny 223748-41-2 70%
Ekstrakt z Sophora Japonia Rutin 153-18-4 NF11, DAB, EP
Dziurawiec Wyciąg Hyperycyna 548-04-9 0,3%
Ekstrakt z białej piwonii Paeoniflorin 23180-57-6 10%, 20%, 50%
Wyciąg z białej wierzby Salicyna 138-52-3 10%, 15%, 98%

Szczegóły kontaktu
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd

Osoba kontaktowa: Ms. Chen

Tel: +8613704033823

Wyślij zapytanie bezpośrednio do nas
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd
1-22-2, No. 1-31 of Puchang Road, Shenbei New Area, Shenyang city, China
Tel:86--13704033823
Strona mobilna Polityka prywatności | Chiny dobry jakość Proszek ekstrakt roślinny dostawca. © 2017 - 2022 plants-extracts.com. All Rights Reserved.