Tel:
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd

Twój niezawodny dostawca naturalnych ekstraktów roślinnych w Chinach!

Dom ProduktyNaturalne składniki kosmetyczne

Ekstrakt z otrębów ryżowych HPLC Naturalny kwas ferulowy CAS 1135 24 6

Ekstrakt z otrębów ryżowych HPLC Naturalny kwas ferulowy CAS 1135 24 6

  • Ekstrakt z otrębów ryżowych HPLC Naturalny kwas ferulowy CAS 1135 24 6
  • Ekstrakt z otrębów ryżowych HPLC Naturalny kwas ferulowy CAS 1135 24 6
Ekstrakt z otrębów ryżowych HPLC Naturalny kwas ferulowy CAS 1135 24 6
Szczegóły Produktu:
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa handlowa: Phytocare
Zapłata:
Minimalne zamówienie: negocjacja
Cena: Negotiation
Szczegóły pakowania: <i>1kg/bag;</i> <b>1 kg / worek;</b> <i>25kg/drum</i> <b>25 kg / bęben</b>
Zasady płatności: L / C, D / A, D / P, T / T, PAYPAL
Możliwość Supply: 1000 kg / miesiąc
Kontakt
Szczegółowy opis produktu
Imię: Kwas ferulowy Nr CAS: 1135-24-0
kolor: Biały lub jasnożółty proszek Funkcjonować: Wybielanie skóry, antyoksydacja
Metoda badania: HPLC Pochodzenie: Chiny
High Light:

Ekstrakt z otrębów ryżowych Naturalny kwas ferulowy

,

1135 24 6 Naturalny kwas ferulowy

,

składniki wybielające skórę HPLC

CAS 1135 24 6 Materiał wybielający skórę Ekstrakt z otrębów ryżowych Naturalny kwas ferulowy

 

Nazwa produktu Kwas ferulowy
Źródło roślinne Ekstrakt z otrębów ryżowych
EINECS 214-490-0
Nr CAS 1135-24-6
Formuła molekularna do10H.10O4
Waga molekularna 194,18
Specyfikacja Min.98%
Metoda badania HPLC
Wygląd Biały lub jasnożółty proszek
Wielkość opakowania 1 kg / worek, 25 kg / bęben
Okres przydatności do spożycia 2 lata
Kraj pochodzenia Chiny

 

Kwas ferulowy to rodzaj białawego do jasnożółtego krystalicznego proszku otrzymywanego z ekstrakcji substancji z otrębów ryżowych.Kwas ferulowy może być stosowany w przemyśle spożywczym jako przeciwutleniacz i zmniejsza zanieczyszczenie bakteryjne.Kwas ferulowy mógłby również znaleźć szerokie zastosowanie w produktach zdrowotnych i lekach o działaniu przeciwzapalnym, przeciwbólowym, przeciwzakrzepowym, przeciw promieniowaniu ultrafioletowemu, przeciwrodnikowemu i wzmacniającym odporność człowieka.

Cechy i zalety:

1. Antyoksydacja, zmiatanie wolnych rodników tlenowych;

2. Promuj mikrokrążenie krwi;

3. Wybielanie i usuwanie zabrudzeń może antagonizować ET-1, kompetycyjnie hamować wiązanie ET-1 z jego receptorem i hamować proliferację melanocytów indukowaną przez ET-1;

4. Bakteriostaza ma dobre działanie hamujące na Staphylococcus aureus i może być dodawana do kosmetyków w celu ograniczenia stosowania konserwantów.

Aplikacje:

Stosowany w produktach wybielających skórę / przeciw przebarwieniom, produktach przeciwsłonecznych, produktach przeciwstarzeniowych i środkach konserwujących rośliny itp.

 

Zalecany poziom: 0,1-3,0%

 

 

 

Inne materiały do ​​wybielania skóry:

Arbutin Nr CAS 497-76-7
Kwas Konjicowy Nr CAS 501-30-4
Deoksyarbutyna Nr CAS 53936-56-4
Glukozyd ketonu malinowego Nr CAS 38963-94-9
Fosforan sodowy askorbylu Nr CAS 66170-10-3
Alfa-arbutyna Nr CAS 84380-01-8

 

Szczegóły kontaktu
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd

Osoba kontaktowa: Ms. Chen

Tel: +8613704033823

Wyślij zapytanie bezpośrednio do nas
Inne produkty
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd
1-22-2, No. 1-31 of Puchang Road, Shenbei New Area, Shenyang city, China
Tel:86--13704033823
Mobile Site Privacy Policy Chiny dobra jakość Proszek ekstrakt roślinny dostawca. © 2017 - 2021 plants-extracts.com. All Rights Reserved.