Tel:
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd

Twój niezawodny dostawca naturalnych ekstraktów roślinnych w Chinach!

Dom ProduktyNaturalne składniki kosmetyczne

Ascorbyl Glucoside AA2G HPLC Składniki wybielające skórę CAS 129499 78 1

Ascorbyl Glucoside AA2G HPLC Składniki wybielające skórę CAS 129499 78 1

  • Ascorbyl Glucoside AA2G HPLC Składniki wybielające skórę CAS 129499 78 1
  • Ascorbyl Glucoside AA2G HPLC Składniki wybielające skórę CAS 129499 78 1
Ascorbyl Glucoside AA2G HPLC Składniki wybielające skórę CAS 129499 78 1
Szczegóły Produktu:
Miejsce pochodzenia: Chiny
Nazwa handlowa: Phytocare
Zapłata:
Minimalne zamówienie: negocjacja
Cena: Negotiation
Szczegóły pakowania: <i>1kg/bag;</i> <b>1 kg / worek;</b> <i>25kg/drum</i> <b>25 kg / bęben</b>
Zasady płatności: L / C, D / A, D / P, T / T, PAYPAL
Możliwość Supply: 1000 kg / miesiąc
Kontakt
Szczegółowy opis produktu
Imię: 2-glukozyd kwasu L-askorbinowego Nr CAS: 129499-78-1
kolor: biały proszek Funkcjonować: Wybielanie skóry, Anti-aging
Metoda badania: HPLC Pochodzenie: Chiny
High Light:

Ascorbyl Glucoside AA2G Składniki wybielające skórę

,

składniki do wybielania skóry HPLC

,

129499 78 1 Glukozyd askorbylu w proszku

CAS 129499 78 1 Dodatek wybielający skórę Glukozyd askorbylu AA2G

ProduktGlukozyd askorbyluNr partii20210120G
Data MFG2021-01-20Data wygaśnięcia2023-01-19
Analiza:
PrzedmiotówSpecyfikacjaWynik
WyglądBiały krystaliczny proszekZgodne
Test (HPLC)≥ 98,0%99,1%
Temperatura topnienia158 ℃ -163 ℃159-160 ℃
Klarowność roztworu wodnegoPrzejrzystość, bezbarwny, brak zawieszonych sprawPrzechodzić
Specyficzna rotacja optyczna+186,00- + 188,00+187,70
Wolny kwas askorbinowy≤0,1%0,05%
Wolna glukoza≤0,1%<0,05%
Metale ciężkie≤10 ppmPrzechodzić
Arsen≤2 ppmPrzechodzić
Strata przy suszeniu≤1,0%0,26%
Pozostałość po prażeniu≤0,5%0,05%
Kontrola mikrobiologiczna
Bakteria≤300 cfu / gPrzechodzić
Grzyb≤100 cfu / gPrzechodzić
WniosekWYKWALIFIKOWANY
Uszczelka25 kg / bęben
PrzechowywaniePrzechowywać w szczelnych, odpornych na światło pojemnikach.
Okres przydatności do spożycia2 lata od oryginalnego opakowania.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Glukozyd askorbylu jest naturalną substancją aktywną zawierającą strukturę witaminy C, ale jest stabilny.Glukozyd askorbylu może skutecznie hamować tworzenie się melaniny, rozrzedzać koloryt skóry, redukować przebarwienia starcze i piegi.Glukozyd askorbylu pełni również rolę rozjaśniania skóry, przeciwdziałania starzeniu się skóry itp.
Kwas askorbinowy 2-Glukozyd (AA-2G) to naturalna witamina C (kwas askorbinowy) stabilizowana glukozą.Takie połączenie pozwala na wygodne i efektywne wykorzystanie zalet witaminy C w produktach kosmetycznych.Kiedy na skórę nakłada się kremy i balsamy zawierające 2-glukozyd kwasu askorbinowego (AA-2G), enzym obecny w skórze, a-glukozydaza, działa na kwas askorbinowy 2-glukozyd (AA-2G), powoli uwalniając zdrowy zalety witaminy C.

Kwas askorbinowy 2-Glukozyd (AA-2G) został pierwotnie opracowany jako quasi-lekowy produkt kosmetyczny w Japonii w celu rozjaśnienia ogólnego kolorytu skóry i zmniejszenia pigmentacji plam starczych i piegów.Dalsze badania wykazały inne dramatyczne korzyści i obecnie AA-2G jest używany na całym świecie - nie tylko do wybielania, ale także do rozjaśniania matowej skóry, odwracania skutków starzenia, a także w produktach przeciwsłonecznych do ochrony.

 

 

Inne materiały do ​​wybielania skóry:

ArbutinNr CAS 497-76-7
Kwas KonjicowyNr CAS 501-30-4
DeoksyarbutynaNr CAS 53936-56-4
Glukozyd ketonu malinowegoNr CAS 38963-94-9
Fosforan sodowy askorbyluNr CAS 66170-10-3
Alfa-arbutynaNr CAS 84380-01-8

 

Szczegóły kontaktu
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd

Osoba kontaktowa: Ms. Chen

Tel: +8613704033823

Wyślij zapytanie bezpośrednio do nas
Inne produkty
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd
1-22-2, No. 1-31 of Puchang Road, Shenbei New Area, Shenyang city, China
Tel:86--13704033823
Mobile Site Privacy Policy Chiny dobra jakość Proszek ekstrakt roślinny dostawca. © 2017 - 2021 plants-extracts.com. All Rights Reserved.