Dom
Produkty
O nas
Wycieczka po fabryce
Kontrola jakości
Skontaktuj się z nami
Poprosić o wycenę
Dom ProduktyNaturalne składniki kosmetyczne

Przeciwbakteryjne nawilżające dla skóry Surowiec kosmetyczny Naturalny 1,2-pentanodiolowy glikol pentylenowy

dobra jakość Naturalny olej z ekstraktu roślinnego na sprzedaż
dobra jakość Naturalny olej z ekstraktu roślinnego na sprzedaż
Twoja firma jest idealna. Cieszę się, że mogę z tobą pracować.

—— Johnny z Australii

Cześć Jessie. Zrobiłeś bardzo dobrze. Dzięki.

—— Henry z Niemiec

Cześć, dziękuję za wsparcie. Mam szczęście pracować z tobą i twoją firmą. Twoje zdrowie.

—— Jake z USA

Im Online Czat teraz

Przeciwbakteryjne nawilżające dla skóry Surowiec kosmetyczny Naturalny 1,2-pentanodiolowy glikol pentylenowy

Chiny Przeciwbakteryjne nawilżające dla skóry Surowiec kosmetyczny Naturalny 1,2-pentanodiolowy glikol pentylenowy dostawca
Przeciwbakteryjne nawilżające dla skóry Surowiec kosmetyczny Naturalny 1,2-pentanodiolowy glikol pentylenowy dostawca Przeciwbakteryjne nawilżające dla skóry Surowiec kosmetyczny Naturalny 1,2-pentanodiolowy glikol pentylenowy dostawca

Duży Obraz :  Przeciwbakteryjne nawilżające dla skóry Surowiec kosmetyczny Naturalny 1,2-pentanodiolowy glikol pentylenowy

Szczegóły Produktu:

Miejsce pochodzenia: CHINY
Nazwa handlowa: Phytocare

Zapłata:

Minimalne zamówienie: Negocjacji
Cena: Negotiation
Szczegóły pakowania: 190 kg / bęben
Zasady płatności: L / C, D / A, D / P, T / T, PAYPAL
Możliwość Supply: 1000kg/miesiąc
Contact Now
Szczegółowy opis produktu
Nazwa: 1,2-pentanodiol Certyfikat: ECOCERT
CAS nie.: 5343-92-0 Funkcja: Antybakteryjne, nawilżające skórę
Gatunek: kosmetyczne Wygląd: Bezbarwna ciecz
INCI: Glikol pentylenowy

Antybakteryjne nawilżanie skóry Surowiec kosmetyczny Naturalny 1,2-pentanodiolowy glikol pentylowy Nr CAS 5343 92 0

Nazwa produktu: 1,2-pentanodiol

INCI: glikol pentylenowy

Czystość: 99,8% min.

Wzór strukturalny: C5H12O2
Nr CAS: 5343-92-0
Masa cząsteczkowa: 104,15 g / mol
Temperatura topnienia: około -30 ℃
Temperatura wrzenia: 206 ℃
Temperatura zapłonu: 390 ℃
Temperatura zapłonu: 105 ℃
Gęstość: 0,96-0,98 g / cm3 (20 ℃)

1,2-Pentanodiol jest przetwarzany, rafinowany i oczyszczany za pomocą surowców pochodzących z roślin, bezwonnych lub słabych. Jest bardziej miękki i naturalny dla skóry, całkowicie wolny od tlenku etylenu, 1,2-epoksypentanu i nadtlenków, również nie zawiera krótkołańcuchowych nienasyconych kwasów tłuszczowych. W porównaniu z rodzajem 1,2-pentanodiolu, który jest syntezą chemiczną, nasz 1,2-pentanodiol jest bezpieczniejszy i pozbawiony podrażnień.

Powszechnie stosowany surowiec kosmetyczny o właściwościach wielofunkcyjnych. Jest doskonałym składnikiem nawilżającym do preparatów do stosowania miejscowego. Poza tym ma bardzo dobre właściwości przeciwbakteryjne i rozpuszczające, poprawia również wodoodporność preparatów przeciwsłonecznych, poprawia zdolność wiązania wody przez skórę i zwiększa stopień uwodnienia. Wielkość cząstek emulsji można zmniejszyć, przyczyniając się w ten sposób do stabilności emulsji. Spraw, aby produkty wyglądały piękniej i atrakcyjniej.

Zastosowanie: Pielęgnacja skóry i włosów. (Na przykład: krem ​​na noc, krem ​​pod oczy, krem ​​do skóry, balsam, oczyszczający olej, maseczka na twarz, produkty do pielęgnacji niemowląt, produkty do opalania i inne produkty do pielęgnacji skóry, szczególnie odpowiednie dla skóry wrażliwej, skóry niemowląt i starzenia się, suchej pielęgnacji skóry. , szampon, odżywka do włosów i inne produkty do pielęgnacji włosów.)

Inne powiązane składniki kosmetyczne w płynie:

1,5-pentanodiol

Syntetyczny 1,2-pentanodiol

Szczegóły kontaktu
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd

Osoba kontaktowa: Ms. Chen

Wyślij zapytanie bezpośrednio do nas (0 / 3000)