Dom
Produkty
O nas
Wycieczka po fabryce
Kontrola jakości
Skontaktuj się z nami
Poprosić o wycenę
Dom ProduktyNaturalne składniki kosmetyczne

Składnik kosmetyczny Wybielanie skóry Alpha Arbutin CAS 84380 01 8 Biały drobny proszek

dobra jakość Naturalny olej z ekstraktu roślinnego na sprzedaż
dobra jakość Naturalny olej z ekstraktu roślinnego na sprzedaż
Twoja firma jest idealna. Cieszę się, że mogę z tobą pracować.

—— Johnny z Australii

Cześć Jessie. Zrobiłeś bardzo dobrze. Dzięki.

—— Henry z Niemiec

Cześć, dziękuję za wsparcie. Mam szczęście pracować z tobą i twoją firmą. Twoje zdrowie.

—— Jake z USA

Im Online Czat teraz

Składnik kosmetyczny Wybielanie skóry Alpha Arbutin CAS 84380 01 8 Biały drobny proszek

Chiny Składnik kosmetyczny Wybielanie skóry Alpha Arbutin CAS 84380 01 8 Biały drobny proszek dostawca

Duży Obraz :  Składnik kosmetyczny Wybielanie skóry Alpha Arbutin CAS 84380 01 8 Biały drobny proszek

Szczegóły Produktu:

Miejsce pochodzenia: CHINY
Nazwa handlowa: Phytocare

Zapłata:

Minimalne zamówienie: Negocjacji
Cena: Negotiation
Szczegóły pakowania: 25 kg / worek
Zasady płatności: L / C, D / A, D / P, T / T, PAYPAL
Możliwość Supply: 1000kg/miesiąc
Contact Now
Szczegółowy opis produktu
Nazwa: Albutryna Nazwa chemiczna: 4-Hydrochinon-alfa-D-glukopiranozyd
Specyfikacja: 99,5% aplikacji: Kosmetyk do wybielania skóry
Gatunek: kosmetyczne Wygląd: Biały drobny proszek
CAS nie.: 84380-01-8

Wybielanie skóry alfa arbutyna Nr CAS 84380 01 8 składnika kosmetycznego

Alfa-arbutyna:

Nr CAS: 84380-01-8

Wzór cząsteczkowy: C12H16O7

Masa cząsteczkowa: 272,26

Specyfikacja: ≥ 99,5%

α-arbutin: α-arbutin: (Alpha Arbutin) to nowy rodzaj glukozydu hydrochinonu o

wiązanie α-glukozylowe.


Arbutyna jest komercyjnie stosowana jako środek wybielający skórę w przemyśle kosmetycznym. Działa poprzez konkurencyjne hamowanie enzymu, tyrozynazy, kluczowego enzymu w syntezie melaniny.

W zależności od struktury przestrzennej wiązania glikozydowego między glukozą a hydrochinonem, arbutyna tworzy dwa epimery: alfa arbutyny i beta-bottyny.

Alpha Arbutin jest enzymatycznie syntetyzowany z hydrochinonu i sacharydów w reakcji transglicykozylacji. Do syntezy arbutyny alfa zastosowano różne enzymy aktywne w węglowodanach, takie jak α-amylaza, α-glukozydaza, transglukozydaza, fosforylaza sacharozy i dekstransukleaza. Jest to jeden z najbardziej zaawansowanych składników rozjaśniających skórę dostępnych na rynku.

Ostatnie badania wykazały, że alfa-arbutyna ma 10-krotnie silniejszy efekt hamujący na aktywność tyrozynazy z ludzkich komórek czerniaka złośliwego niż Beta-arbutyna. Wiązanie a-glikozydowe znalezione w alfa-arbutinie zapewnia wyższą stabilność niż forma β występująca w pokrewnej Beta-arbutinie. Co więcej, Alpha-Arbutin prawie nie hamował wzrostu komórek przy 1 mmol / L, podczas gdy Beta-Arbutin hamował go znacząco w tym samym stężeniu. Uważa się zatem, że alfa-arbutin jest skutecznym i bezpiecznym składnikiem kosmetyków. Alpha arbutyna jest bardzo droga. To jedyna wada.

Wybielanie skóry

Arbutyna wykazuje silne właściwości hamujące melaninę i nadaje efekt wybielający na skórze. Uszkodzenia i obrażenia na słońcu lub stany zapalne skóry spowodowane trądzikiem, egzemą lub łuszczycą to dwa główne czynniki powodujące produkcję melaniny na skórze. Arbutyna może zmniejszyć gromadzenie pigmentu poprzez hamowanie produkcji melaniny, która gromadzi się na skórze po utlenianiu tyrozyny. Enzym zwany tyrozynazą jest katalizatorem tej reakcji. Naukowcy odkryli, że arbutyna wykazała działanie hamujące wobec tyrozynazy. Gdy stosuje się miejscowo produkty do pielęgnacji skóry zawierające arbutynę, zasiedlenie tyrozynaza powoduje zmniejszenie melaniny, a tym samym bielszą cerę.

Składniki kosmetyczne w postaci proszku
Nazwa produktu Nr CAS Nazwa produktu Nr CAS
α-arbutyna 84380-01-8 β-arbutyna 497-76-7
Źródło roślin Składnik czynny Nr CAS Nazwa INCI
Ampelopsis grossedentata Extract Dihydromirycetyna 27200-12-0 dihydromirycetynę
Wyciąg z korzenia jabłoni i korzeni Flororetin 60-82-2 floreta
Ekstrakt z nasion kamelii Saponiny 94333-93-4 Ekstrakt z olei oleistej
Ekstrakt z Centella Asiatica Azjatycki 16830-15-2 azjatycki
Ekstrakt z Centella Asiatica Madecassoside 34540-22-2 madecassoside
Ekstrakt z pestek winogron PAC 84929-27-1 Ekstrakt z nasion Vitis Vinifera (winogrona)
Ekstrakt z pestek winogron Polifenole / Ekstrakt z nasion Vitis Vinifera (winogrona)
Wyciąg z winogron Resweratrol 501-36-0 resweratrol
Ekstrakt z zielonej herbaty Polifenole 84650-60-2 Wyciąg z Camellia Sinensis
Ekstrakt z zielonej herbaty EGCG 989-51-5 Gallate epigallokatechiny
Ekstrakt z kwiatu wiciokrzewu Kwas chlorogenowy 223749-79-9 LONICERA JAPONICA FLOWER EXTRACT
Ekstrakt z korzenia lukrecji Glabridin 59870-68-7 glabridin
Wyciąg z Kory Magnolii Magnolol + Honokiol / Wyciąg z kory MagnoliaOfficinalis
Wyciąg z liści mango Mangiferin 4773-96-0 Mangiferin
Wyciąg z liści persimmon Kwas ursolowy 77-52-1 Kwas ursolowy
Wyciąg z Kuspidatum Polygonum Resweratrol 501-36-0 resweratrol
Wyciąg z mydła Saponiny 223748-41-2 Ekstrakt z owocu Sapindus Trifoliatus
Wyciąg z Piwonii Paeoniflorin 23180-57-6 Ekstrakt z korzenia Paeonia Lactiflora
Wyciąg z białej wierzby Salicyna 138-52-3 Salicyna

Szczegóły kontaktu
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd

Osoba kontaktowa: Ms. Chen

Wyślij zapytanie bezpośrednio do nas (0 / 3000)