Dom
Produkty
O nas
Wycieczka po fabryce
Kontrola jakości
Skontaktuj się z nami
Poprosić o wycenę
Dom ProduktyNaturalne składniki kosmetyczne

Wspomaganie regeneracji skóry Kosmetyczny ekstrakt roślinny Kwas ferulowy Kwas 4-hydroksy-3-metoksycynamonowy 99% CAS 1135 24 6

dobra jakość Naturalny olej z ekstraktu roślinnego na sprzedaż
dobra jakość Naturalny olej z ekstraktu roślinnego na sprzedaż
Twoja firma jest idealna. Cieszę się, że mogę z tobą pracować.

—— Johnny z Australii

Cześć Jessie. Zrobiłeś bardzo dobrze. Dzięki.

—— Henry z Niemiec

Cześć, dziękuję za wsparcie. Mam szczęście pracować z tobą i twoją firmą. Twoje zdrowie.

—— Jake z USA

Im Online Czat teraz

Wspomaganie regeneracji skóry Kosmetyczny ekstrakt roślinny Kwas ferulowy Kwas 4-hydroksy-3-metoksycynamonowy 99% CAS 1135 24 6

Chiny Wspomaganie regeneracji skóry Kosmetyczny ekstrakt roślinny Kwas ferulowy Kwas 4-hydroksy-3-metoksycynamonowy 99% CAS 1135 24 6 dostawca
Wspomaganie regeneracji skóry Kosmetyczny ekstrakt roślinny Kwas ferulowy Kwas 4-hydroksy-3-metoksycynamonowy 99% CAS 1135 24 6 dostawca Wspomaganie regeneracji skóry Kosmetyczny ekstrakt roślinny Kwas ferulowy Kwas 4-hydroksy-3-metoksycynamonowy 99% CAS 1135 24 6 dostawca

Duży Obraz :  Wspomaganie regeneracji skóry Kosmetyczny ekstrakt roślinny Kwas ferulowy Kwas 4-hydroksy-3-metoksycynamonowy 99% CAS 1135 24 6

Szczegóły Produktu:

Miejsce pochodzenia: CHINY
Nazwa handlowa: Phytocare

Zapłata:

Minimalne zamówienie: Negocjacji
Cena: Negotiation
Szczegóły pakowania: 25 kg / worek
Zasady płatności: L / C, D / A, D / P, T / T, PAYPAL
Możliwość Supply: 5000kg/miesiąc
Contact Now
Szczegółowy opis produktu
Nazwa: Kwas ferulowy Nazwa chemiczna: Kwas 4-hydroksy-3-metoksycynamonowy
Specyfikacja: 99% aplikacji: Kosmetyczny, farmaceutyczny
Gatunek: Farmaceutyczny, kosmetyczny Kolor: Biały
CAS nie.: 113502406

Skin Care Assist Funkcja regeneracji skóry Kwas ferulowy Nr CAS 1135 24 6

Kwas ferulowy:
Nazwa chemiczna: kwas (2E) -3- (3-hydroksy-4-metoksyfenylo) prop-2-enowy

Nr CAS: 1135-24-6

Wzór cząsteczkowy: C10H10O4

Masa cząsteczkowa: 194,19

Kwas ferulowy jest kwasem hydroksycynamonowym, związkiem organicznym. Jest to obfity fitochemiczny fenol znajdujący się w ściankach komórek roślinnych, kowalencyjnie związany jako łańcuchy boczne z cząsteczkami, takimi jak arabinoksylany. Jako składnik ligniny kwas ferulowy jest prekursorem w produkcji innych związków aromatycznych. Nazwa pochodzi od rodzaju Ferula, odnoszącego się do gigantycznego kopru włoskiego (Ferula communis).

Po zastosowaniu zewnętrznym kwas ferulowy działa podobnie jak inne przeciwutleniacze, ponieważ pomaga spowolnić proces starzenia, zmniejszając działanie szkodliwych wolnych rodników na skórę. Uważa się również, że chroni ona przed uszkodzeniem przez słońce, a także pomaga w funkcjach regeneracyjnych skóry w walce ze skórą, która już została nadmiernie naświetlona. Ponadto ma tę zaletę, że działa dobrze wraz z innymi przeciwutleniaczami, zwiększając stabilność i skuteczność witamin C i E.

Certyfikat analizy kwasu ferulowego 99,0%

Produkt Kwas ferulowy Ilość 500 kg
Partia nr FA-180903 Standard Standard firmy
Data produkcji 2018-09-03 Termin ważności 2020-09-02

Elementy testowe Dane techniczne Wyniki

Wygląd prawie biały, krystaliczny proszek Zgodny

Temperatura topnienia 173-176 ℃ 173,3 ℃ -174,5 ℃

Strata przy suszeniu ≤0,5% 0,28%

Popiół siarczanowy ≤0,1% 0,04%

Metale ciężkie ≤10 ppm Zgodne

Powiązane substancje ≤1,0% 0,59

Analiza (według HPLC) ≥99,0% 99,39%

WNIOSEK: Przestrzegaj standardu korporacyjnego.

Lista produktów stosowanych w kosmetyce:

Składniki kosmetyczne w postaci proszku
Nazwa produktu Nr CAS Nazwa produktu Nr CAS
α-arbutyna 84380-01-8 β-arbutyna 497-76-7
Źródło roślin Składnik czynny Nr CAS Nazwa INCI
Ampelopsis grossedentata Extract Dihydromirycetyna 27200-12-0 dihydromirycetynę
Wyciąg z korzenia jabłoni i korzeni Flororetin 60-82-2 floreta
Ekstrakt z nasion kamelii Saponiny 94333-93-4 Ekstrakt z olei oleistej
Ekstrakt z Centella Asiatica Azjatycki 16830-15-2 azjatycki
Ekstrakt z Centella Asiatica Madecassoside 34540-22-2 madecassoside
Ekstrakt z pestek winogron PAC 84929-27-1 Ekstrakt z nasion Vitis Vinifera (winogrona)
Ekstrakt z pestek winogron Polifenole / Ekstrakt z nasion Vitis Vinifera (winogrona)
Wyciąg z winogron Resweratrol 501-36-0 resweratrol
Ekstrakt z zielonej herbaty Polifenole 84650-60-2 Wyciąg z Camellia Sinensis
Ekstrakt z zielonej herbaty EGCG 989-51-5 Gallate epigallokatechiny
Ekstrakt z kwiatu wiciokrzewu Kwas chlorogenowy 223749-79-9 LONICERA JAPONICA FLOWER EXTRACT
Ekstrakt z korzenia lukrecji Glabridin 59870-68-7 glabridin
Wyciąg z Kory Magnolii Magnolol + Honokiol / Wyciąg z kory MagnoliaOfficinalis
Wyciąg z liści mango Mangiferin 4773-96-0 Mangiferin
Wyciąg z liści persimmon Kwas ursolowy 77-52-1 Kwas ursolowy
Wyciąg z Kuspidatum Polygonum Resweratrol 501-36-0 resweratrol
Wyciąg z mydła Saponiny 223748-41-2 Ekstrakt z owocu Sapindus Trifoliatus
Wyciąg z Piwonii Paeoniflorin 23180-57-6 Ekstrakt z korzenia Paeonia Lactiflora
Wyciąg z białej wierzby Salicyna 138-52-3 Salicyna

Szczegóły kontaktu
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd

Osoba kontaktowa: Ms. Chen

Wyślij zapytanie bezpośrednio do nas (0 / 3000)