Dom
Produkty
O nas
Wycieczka po fabryce
Kontrola jakości
Skontaktuj się z nami
Poprosić o wycenę
Dom ProduktyNaturalne składniki kosmetyczne

Naturalne składniki kosmetyczne Paeoniflorin Nazwa INCI Ekstrakt z korzenia Paeonia Lactiflora dla wybielania skóry

dobra jakość Naturalny olej z ekstraktu roślinnego na sprzedaż
dobra jakość Naturalny olej z ekstraktu roślinnego na sprzedaż
Twoja firma jest idealna. Cieszę się, że mogę z tobą pracować.

—— Johnny z Australii

Cześć Jessie. Zrobiłeś bardzo dobrze. Dzięki.

—— Henry z Niemiec

Cześć, dziękuję za wsparcie. Mam szczęście pracować z tobą i twoją firmą. Twoje zdrowie.

—— Jake z USA

Im Online Czat teraz

Naturalne składniki kosmetyczne Paeoniflorin Nazwa INCI Ekstrakt z korzenia Paeonia Lactiflora dla wybielania skóry

Chiny Naturalne składniki kosmetyczne Paeoniflorin Nazwa INCI Ekstrakt z korzenia Paeonia Lactiflora dla wybielania skóry dostawca
Naturalne składniki kosmetyczne Paeoniflorin Nazwa INCI Ekstrakt z korzenia Paeonia Lactiflora dla wybielania skóry dostawca Naturalne składniki kosmetyczne Paeoniflorin Nazwa INCI Ekstrakt z korzenia Paeonia Lactiflora dla wybielania skóry dostawca

Duży Obraz :  Naturalne składniki kosmetyczne Paeoniflorin Nazwa INCI Ekstrakt z korzenia Paeonia Lactiflora dla wybielania skóry

Szczegóły Produktu:

Miejsce pochodzenia: CHINY
Nazwa handlowa: Phytocare

Zapłata:

Minimalne zamówienie: Negocjacji
Cena: Negotiation
Szczegóły pakowania: Bęben 25 kg / węgiel; Tara: 2,8 kg; średnica 50 cm, wysokość 40 cm. 1 kg / worek.
Zasady płatności: L / C, D / A, D / P, T / T, PAYPAL
Możliwość Supply: 2000 kg / miesiąc
Contact Now
Szczegółowy opis produktu
Składnik: Paeoniflorin Czystość: 10% -50%
Formularz: Proszek Funkcja: Wybielanie skóry
Nazwa INCI: Ekstrakt z korzenia Paeonia Lactiflora Metody produkcji: Woda i etanol

Paeoniflorin INCI Nazwa Ekstrakt z korzenia Paeonia Lactiflora dla wybielania skóry

Źródło roślin ekstraktu z korzenia piżm:

Piwonia lub paeony to kwitnąca roślina z rodzaju Paeonia, jedynego rodzaju z rodziny Paeoniaceae. Pochodzą z Azji, Europy i zachodniej Ameryki Północnej. Naukowcy różnią się liczbą gatunków, które można odróżnić od 25 do 40, chociaż obecny konsensus to 33 znane gatunki.

Podstawowe informacje o ekstrakt z korzenia piwonii:

Nazwa produktu Wyciąg z Korzenia Piwonii
Nazwa łacińska Paeonia lactiflora
Używane Part Korzeń
Użyty rozpuszczalnik Woda i etanol
Składnik czynny Paeoniflorin
Nr CAS 23180-57-6
Formuła molekularna C23H28O11
Waga molekularna 480,4
Specyfikacja 10% -50%
Metoda badania HPLC
Wygląd Brązowy do kremowego proszku
Wielkość opakowania 25 kg / bęben, 1 kg / worek
Okres przydatności do spożycia 2 lata
Kraj pochodzenia Chiny
Przykładowy status Dostępna jest bezpłatna próbka 5g-10g

Aktywnym składnikiem ekstraktu z białej piwonii jest paeoniflorin. Jest to glikozyd wyizolowany z korzenia.

50% raport HPLC dla paeonifloryny:

Struktura molekularna paeoniflorin:

Zastosowania wyciągu z korzenia piwonii:

Suplement diety:

Osłabiają stany zapalne nerwów i neurodegenerację dopaminergiczną

Chronić ludzkie komórki śródbłonka EA.hy926 przed promieniowaniem gamma

Poprawia depresję menopauzy

Nękana ludzka apoptoza komórek raka trzustki

Pobudzaj krążenie krwi

Tłuszcz anty-krwi

Niższe ciśnienie krwi

Popraw odporność

Antykongulsyjne

Przeciwzapalne

Antyalergeny

Wyeliminuj flegmę

Zapobiegaj astmie

Kosmetyk:

Chroń komórki skóry przed szkodami środowiskowymi i starzeniem

Zmniejsz ostrość niektórych przebarwień skóry (wybielanie skóry)

Popraw i odnów uszkodzenia skóry przez UVB

Ułatwienie i poprawa starzenia się skóry

Zmniejsz zmarszczki na twarzy

Zwiększyć nawilżenie skóry

Przeciwzapalne

Antyalergeny

Wysoka aktywność przeciwutleniająca

Wyciąg z korzenia piwonii jest używany przez niektóre marki. (Wyłącznie w celach informacyjnych)

Szczegóły kontaktu
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd

Osoba kontaktowa: Ms. Chen

Wyślij zapytanie bezpośrednio do nas (0 / 3000)