Dom
Produkty
O nas
Wycieczka po fabryce
Kontrola jakości
Skontaktuj się z nami
Poprosić o wycenę
Dom ProduktyNaturalne składniki kosmetyczne

Naturalny konserwant P Anisic Acid CAS 100 09 4 Preparat kosmetyczny

dobra jakość Naturalny olej z ekstraktu roślinnego na sprzedaż
dobra jakość Naturalny olej z ekstraktu roślinnego na sprzedaż
Twoja firma jest idealna. Cieszę się, że mogę z tobą pracować.

—— Johnny z Australii

Cześć Jessie. Zrobiłeś bardzo dobrze. Dzięki.

—— Henry z Niemiec

Cześć, dziękuję za wsparcie. Mam szczęście pracować z tobą i twoją firmą. Twoje zdrowie.

—— Jake z USA

Im Online Czat teraz

Naturalny konserwant P Anisic Acid CAS 100 09 4 Preparat kosmetyczny

Chiny Naturalny konserwant P Anisic Acid CAS 100 09 4 Preparat kosmetyczny dostawca
Naturalny konserwant P Anisic Acid CAS 100 09 4 Preparat kosmetyczny dostawca Naturalny konserwant P Anisic Acid CAS 100 09 4 Preparat kosmetyczny dostawca

Duży Obraz :  Naturalny konserwant P Anisic Acid CAS 100 09 4 Preparat kosmetyczny

Szczegóły Produktu:

Miejsce pochodzenia: CHINY
Nazwa handlowa: Phytocare
Orzecznictwo: GMP, ISO

Zapłata:

Minimalne zamówienie: Negocjacji
Cena: Negotiation
Szczegóły pakowania: 1 kg / worek, 25 kg / bęben
Zasady płatności: L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, Paypal
Możliwość Supply: 3000 kg / miesiąc
Contact Now
Szczegółowy opis produktu
Nazwa: kwas p-anizowy Inne nazwy: Kwas 4-metoksybenzoesowy
Źródło: Anyż gwiazdkowy CAS nie.: 100-09-4
EINECS: 202-818-5 Czystość: 99%

Naturalny konserwant Kwas p-anizowy 100-09-4 Preparat kosmetyczny

Funkcje w kosmetyce:
Naturalny środek konserwujący w kosmetykach
Surowce do aromatów i komet
Antybakteryjny
Zmiękczanie skóry

Używany w formulacjach kosmetycznych.

Specyfikacja kwasu p-anizolowego:

Nazwa kwas p-anizowy
Inna nazwa Kwas 4-metoksybenzoesowy
Specyfikacja Min. 99,0% Pochodzenie Chiny
Nr CAS 100-09-4 Nr EINECS: 202-818-5
Dane techniczne:
Przedmiotów Specyfikacja
Wygląd Biały do ​​lekko żółtego proszku
Temperatura topnienia 182,0-186,0 ℃
Temperatura wrzenia 275 ℃
Współczynnik załamania światła 1,571-1,576
PH 3-4
Strata przy suszeniu ≤1,0%
Wilgoć ≤0,05%
Uszczelka 25 kg / bęben; 1 kg / worek;
Przechowywanie Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, unikać słońca i ciepła.
Okres przydatności do spożycia 2 lata od oryginalnego opakowania.

Naszą misją jest dążenie do bycia Premium Supplier of Natural Plant Products / Ingredients w Chinach! Oferowanie niezawodnej jakości i doskonałej obsługi to nasze zobowiązanie wobec klientów. Wierzymy, że sukces klientów jest naszym sukcesem. Robimy, co w naszej mocy, by stworzyć biznesową relację win-win, o ile rozpocznie się nasza współpraca. Witamy skontaktuj się z nami swobodnie po szczegóły!

Szczegóły kontaktu
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd

Osoba kontaktowa: Ms. Chen

Wyślij zapytanie bezpośrednio do nas (0 / 3000)