Dom
Produkty
O nas
Wycieczka po fabryce
Kontrola jakości
Skontaktuj się z nami
Poprosić o wycenę
Dom ProduktyProszek ekstrakt roślinny

Glabridin Lukrecja Ekstrakt z korzenia roślin 40% HPLC dla przemysłu kosmetycznego

dobra jakość Naturalny olej z ekstraktu roślinnego na sprzedaż
dobra jakość Naturalny olej z ekstraktu roślinnego na sprzedaż
Twoja firma jest idealna. Cieszę się, że mogę z tobą pracować.

—— Johnny z Australii

Cześć Jessie. Zrobiłeś bardzo dobrze. Dzięki.

—— Henry z Niemiec

Cześć, dziękuję za wsparcie. Mam szczęście pracować z tobą i twoją firmą. Twoje zdrowie.

—— Jake z USA

Im Online Czat teraz

Glabridin Lukrecja Ekstrakt z korzenia roślin 40% HPLC dla przemysłu kosmetycznego

Chiny Glabridin Lukrecja Ekstrakt z korzenia roślin 40% HPLC dla przemysłu kosmetycznego dostawca
Glabridin Lukrecja Ekstrakt z korzenia roślin 40% HPLC dla przemysłu kosmetycznego dostawca Glabridin Lukrecja Ekstrakt z korzenia roślin 40% HPLC dla przemysłu kosmetycznego dostawca

Duży Obraz :  Glabridin Lukrecja Ekstrakt z korzenia roślin 40% HPLC dla przemysłu kosmetycznego

Szczegóły Produktu:

Miejsce pochodzenia: CHINY
Nazwa handlowa: Phytocare

Zapłata:

Minimalne zamówienie: Negocjacji
Cena: Negotiation
Szczegóły pakowania: Bęben 25 kg / węgiel; Tara: 2,8 kg; średnica 50 cm, wysokość 40 cm. 1 kg / worek. Butelka na pró
Zasady płatności: L / C, D / A, D / P, T / T, PAYPAL
Możliwość Supply: 5 kg / miesiąc
Contact Now
Szczegółowy opis produktu
Inne nazwy: Glycyrrhiza glabra Część używana: Korzeń
Rozpuszczalnik: Etanol / woda Funkcja: zmniejszyć pigmentację
Funkcja: ekstrakt z lukrecji na ciemne plamy Wygląd: Biały drobny proszek

Wybielanie korzeni lukrecji w skórze Glabridin 40% 90% HPLC dla przemysłu kosmetycznego

Informacje o roślinie z ekstraktem z korzenia lukrecji:

Lukrecja lub lukrecja są źródłem Glycyrrhiza glabra, z której można uzyskać słodki smak. Lukrecja jest zielną byliną. Roślina lukrecyjna jest zielną rośliną wieloletnią pochodzącą z południowej Europy i części Azji, takich jak Indie.

Podstawowe informacje o wyciągu z korzenia lukrecji:

Nazwa produktu Glabridin
Źródło Ekstrakt z korzenia lukrecji
Nazwa łacińska Glycyrrhiza uralensis Fisch
Część używana Korzeń
Użyty rozpuszczalnik Woda i etanol
Specyfikacja 40%, 90%, 95%, 98%
Metoda badania HPLC i UV
Wygląd Brązowy żółty, żółty, biały drobny proszek
Wielkość opakowania 1 kg / worek, 500 gramów / torba
Inny status

Naturalny składnik, bez części syntetycznej.

Non-GMO, Non-IR, Non-ETO, BSE Free.

Okres przydatności do spożycia 2 lata
Kraj pochodzenia Chiny
Przykładowy status Próbka 1g jest dostępna

Aktywny składnik Glabridin Informacje o wyciągu z korzenia lukrecji:

Glabrinina jest związkiem chemicznym znajdującym się w wyciągu z korzenia lukrecji (Glycyrrhiza glabra) .Glabrinina to anisoflawan, rodzaj izoflawonoidu. Ten produkt jest częścią większej rodziny cząsteczek pochodzenia roślinnego, naturalnych fenoli.

Jest stosowany jako składnik kosmetyków i jest wymieniony w Międzynarodowej Nomenklaturze Składników Kosmetycznych (INCI).

Nr CAS: 59870-68-7

Wzór cząsteczkowy: C20H20O4

Masa cząsteczkowa: 324,37

Aplikacja kosmetyczne:

Działa przeciwzapalnie

Zmniejszenie pigmentacji wywołanej promieniowaniem UVB

Efekt wybielania skóry

Melanogeneza zamieszkująca

Glabridin jest używany przez niektóre marki. (Wyłącznie w celach informacyjnych)

Szczegóły kontaktu
Shenyang Phytocare Ingredients Co.,Ltd

Osoba kontaktowa: Ms. Chen

Wyślij zapytanie bezpośrednio do nas (0 / 3000)